Dålig app!

Förlåt för dålig uppdatering!

Jag råkade uppdatera appen i Iphonen och det gjorde att den bara ville publicera rubrik+ bild.
Och eftersom jag uppdaterar 99% direkt ur telefonen har det tyvärr gjort min uppdatering de senaste dagarna nästan obefintlig..

Det händer en hel massa just nu både på jobbet och i övrigt.
Silver går riktigt bra och vi längtar till säsongens första start. Flytten från stallet närmar sig med stormsteg.

Igår var vi på födelsedagskalas hemma hos Fia, idag har vi varit ute hos Thomas mamma och fikat + jobb, ridning och allt. Så vi kan säga att det är fullt upp.

Men i helgen är jag ledig vilket innebär mer uppdatering. Nu ska jag slänga mig i soffan en stund innan det är sovdags. Ska upp och rida imorgon innan jobbet (:

image description

Fia 22år

Har haft en härlig födelsedag med massa gratulationer och fina presenter. :)
Såhär fin tårta gjorde min pojkvän och min syster åt mig!


Den nya appen vill tydligen bara publicera rubriken och bilderna :(


Fullt upp.


Missad underskrift


Jobbat

Har jobbat precis hela dagen. Hunnit med båda jobben :)

Silver fick vila idag, känns som hans kropp kan behöva det efter att ha jobbat på så bra det senaste. Sen får vi se hur mycket jag ångrar mig imorgon bitti. Han brukar som sagt bli väldigt pigg av att vila ;)

Efter jobben var jag ut till stallet och fixade. Har dessutom varit ute i skogen med Svea innan jag nu dog i soffan.

Händer så otroligt mycket spännande just nu, men det är tyvärr väldigt många lösa trådar, men om allt går i lås kommer det bli super bra :) och då lovar jag att även ni får höra.

Bjuder på en bild av Upan, så som han alltid ser ut då man tar in honom från hagen :)


Silver 21/2

Idag red vi som sagt ett pass för Ingrid.
Jobbade först lite galopp med byten, tempoväxlingar och skolor.

Sedan ville Ingrid se den fina traven jag hittade i helgen och vi hittade tillbaka till den direkt idag också. Jag fick verkligen en Aha upplevelse när Camilla satt upp några varv. Jag fick en bild till min känsla och den kan jag ta med mig i travjobbet nu. Blev även här lite skolor med fokus på ingången i diagonalslutan bland annat.

När vi pustat och tyckte att vi nästan var klara sa jag att vi måste ta upp piruettjobbet igen (som legat på is rätt länge nu) och att jag ville ha hjälp med det nu i början. Så vi provade att göra en arbetspiruett på volten och han har blivit så otroligt mycket starkare i kroppen så det kändes inte speciellt svårt. Gjorde någon åt andra hållet också och andra gången tyckte han det blev lite väl jobbigt och provade två lösningar, att antingen göra den mindre av sig själv eller gå iväg lite. Men trots att vi inte jobbat så mycket med dom är de inte så långt borta :)

Det är så roligt att rida :D


Hurra! Hältfri!

Var precis på kliniken med Upan. Hältfri! Det firar vi med semlor!!

 

 


Vad vill ni läsa?

Ni är ändå en ganska stor skara som tittar in här varje dag. Har ni några önskemål om vad ni skulle vilja läsa om? Något ni undrar över? Eller nått annat önskemål?

Ta er en minut och släng in en kommentar så kan vi förhoppningsvis göra bloggen ännu bättre, både för er och för oss :)

Kraam


Silver 20/2

Idag har Kicki ridit ut på Silver, det hade gått bara bra men både hon och jag var övertygade om att han skulle vara lite trött efter helgens träning. Men inte Silver heller. Han hade varit lika pigg som vanligt.

Det är något som förundrar mig, hans energi tar verkligen aldrig slut.

Imorgon är det lektion för Ingrid igen :) som vi längtar :D


Ledaruttagning

Igår kväll var jag med om någonting nytt och spännande.

Jag var på ledaruttagning på Friskis och Svettis.
Det hela gick till så att jag hade i för väg fått i uppgift att välja ut två gympalåtar att sätta rörelser till och lära mig.
Jag fick sen igår gympa upp dom inför/tillsammans med två ledare på friskis som bedömde mig. Dom slog sedan igång en oförberedd låt där jag skulle hitta takten och göra mag/rump övningar till.

Både jag och de två ledarna tyckte det gick bra och hittar vi nu bara datum som passar så åker jag iväg på ledarutbildning i vår alternativt i höst :)


Träningsfilm 19/2



image description

Träning för Camilla dag 2

Idag började vi med att rida igenom Msvb:4an. Var väl inga större katastrofer men Camilla tyckte att vi skulle kunna göra ännu bättre öppnor, med mer böjning, bättre energi i skrittpiruetterna och att upptagningarna efter ökningarna behövde bli bättre.

Så vi jobbade lite extra på det i just den ordningen, öppnorna var ganska enkla att rätta till jag behöver bara tänka ännu mer på att behålla traven igång, ta med mig känslan från hörnet och att böja lite till precis bakom sadeln.

Skrittpiruetterna blir ju lättare om vi får vända ett helt varv, han stannar lätt upp första steget då jag håller på att förbereda. Så där vi jag tänka att han nästan skulle trava i bakbenen då jag vände.

Nästa projekt blev ökningarna med upptagning och då speciellt upptagningen i vänster varv. Här hittade vi våran akilles häl tror jag. Jag lyckas manövrera och täcka över det ganska bra i själva programmet men ska vi ändra någonting så tycker herr Silver att det blir lite för jobbigt och försvarar sig med att antingen slänga sig själv och rumpan till vänster eller att byta kors och tvärs åt alla håll och kanter. Så det fick vi jobba ett tag på, fick tänka öppna både på diagonalen och efter fyrkanten för att få tag på delarna och kunna öka utan att han bytte linje eller bytte galopp.

Så nu har vi lite att fortsätta jobba med.

Fia hade med kameran idag så jag ska ta och klippa ihop en snutt och publicera här (:

image description

Filmtajm!

Tänkte ta och klippa ihop några bitar från träningen idag men när jag skulle lägga över dom på datorn hittade jag dessutom sista starten jag gjorde tillsammans med Radon.
Våran debut i Intermedier. Så jag tänkte lägga ut den, helt och totalt oredigerad.

Dock hörde jag i efterhand att det är dubbelt ljud. Så för ert eget bästa titta på den utan ljudet :D




Mockhjälp

Hade underbar söt mockhjälp idag av stallkatten Lillan som tyckte Silvers hötuss var ett perfekt täcke ;)


Träning för Camilla.

Idag packade vi alltså in oss i bilen och åkte ner till Kungsnäs för träning för Camilla Toll.

Började med att checka av hur det varit sen sist och började sedan med galoppjobbet.
Fick först rida lite öka, minska på volten så att han skulle bli lite kvickare, framförallt i vänster varv. Hon tyckte som oss att galoppen blivit riktigt bra sen sist och att han var fin i formen.

Jag har ett helt annat sug fram till handen nu i galoppen jämfört med tidigare. Sen red jag slingan som ligger i Msvb:4 med enkelt byte och sedan byte på ett V. Jag måste vara jätte noga med att verkligen rida fram efter enkla bytet så att jag får bytet sedan ordentligt genom ryggen. Gjorde även ökningen, förvändgalopp, byte åt båda håll och det var inte något problem.
Fick jobba lite enklabyten på serpentinen och komma ihåg att även fast jag ska ner i skritt inte bromsa in honom utan verkligen engagera ner i skritt och sedan kvickt få svaret för fattning.

kort pust och dags för trav. Hon tyckte även den var bättre en sist men frågade om hon kunde få sitta upp några varv och peta in bakbenen ytterligare ett snäpp.
Efter fyra-fem varv fick jag sitta upp igen och hon var nöjd med jobbet jag gjort på honom, hon tyckte både att han blivit mycket starkare och att jag hade ett mycket bättre sug fram till handen, även om jag tycker att jag allt för ofta tappar det i traven.

Och det blev en jätte stor skillnad för mig. Jag fick en riktig aha upplevelse, bakbenen lite längre in under kroppen och mer rygg under rumpan ;)
Fick dessutom rida halvhalterna på ett lite annat sätt där jag skulle tänka att jag bromsade upp frambenen istället för bakbenen. Och att jag skulle tänkte liiiiite lite sluta i högervarvet både i hörnen och på volterna för att han inte ska krypa in med näsan och släppa kontakten. Vilket fungerade super bra i högervarvet men inte alls lika självklart i vänster.

Tyvärr hittade vi inte kabeln för att ladda filmkameran innan passet idag utan de enda jag så småningom har att bjuda på är ett kort travklipp filmat med Iphonen. Men imorgon är förhoppningsvis både kameran med och laddad.



image description


Just nu!

Packade och klara påväg ner till Sundsvall och träning :D


Bildbomb!

Här nedan följer en bildbomb av några dom bilderna som Anna tog på mig och Silver idag!





















Det här var bara en liten del av de fina bilderna hon tog, men det får räcka så för den här gången :)
Nu är det sovdags så vi orkar camilla träning och jobb imorgon!

image description


episkt snygga!

Jag blir så tävlingssugen! Checka in den här otroligt härliga bilden!




Vikten att ha ögon på sig ofta.

Något jag tycker är jätte viktigt och som man ofta glömmer bort är vikten av att ta kontinuerlig hjälp.

Med det menar jag inte att det räcker med att rida för en månadstränare utan man behöver ha ögon på sig ofta.
Det är så lätt att lägga till olater, att fuska i ridningen och att försämra sin sits.

Jag tror att man behöver hjälp från sin hemma tränare minst 1-2 gånger i veckan för att få bra resultat. Sedan är det självklart roligt att rida för andra tränare också, men det tycker jag bara ska vara en ytterligare imput.

Det är väldigt lätt att gå över ån efter vatten och jag tycker man ska titta en gång extra vad som finns att erbjuda på hemmaplan

En otroligt viktig sak enligt mig är dessutom att ska kunna lita till 100 % på sin tränare och att man kan ha en öppen dialog även om det som inte direkt rör träningen.

Jag har den otroliga förmånen att jag har en otroligt engagerad tränare på hemmaplan. Som är intresserad, inte bara av det vi gör under lektionstimmarna för henne, utan om allt som händer oss. Eftersom jag dessutom rider samma klasser som henne eller iallafall befinner mig på samma tävlingar får jag otroligt bra hjälp på framridningarna och hon följer dessutom så ofta hon kan med mig när jag åker iväg och tränar för tillexempel Camilla för att kunna på bästa sätt plocka gobitarna ur det för vidare träning.

Vi har ett upplägg som fungerar suveränt för mig och jag är otroligt tacksam för all hjälp jag får! Ovärdeligt!



Ända bilden jag hittade på oss tillsammans ;) här under uppladdning inför tävling juni 2009

image description

Silver-tejp i dubbel bemärkelse..

Nedrans silver har varit och knorpat på Upans täcke igen! Nu är det hål på både rumpan och 'magen'. Tror tyvärr inte att min fina lagning håller så länge..
Tips på hur man kan laga?!?!


Tjuvkik

Idag har jag och Anna varit ute och fotat i det underbara vädret :) kommer ett litet smakprov här nedan :) mer bilder kommer så småningom


Kvällspromenad

Ska precis ut på kvällspromenad med Svea och Thomas. Vi passar på att gå svängen förbi stallet (tar ca 30 min dit) och tar in hästarna i samma veva.

Vi har våra hästar ute tillsammans så länge det går på dagarna, lite beroende på väder förstås. Men mellan 8-ca18 är de ute iallafall. På sommarhalvåret går det ute dygnet runt från midsommar till slutet på augusti (eller så länge betet räcker) även fast vi båda tränar och tävlar hela säsongen. Vilket funkar fint för oss :)

Hur har ni era hästar ute som?


Vi flyttar!

Nyheten vi inte riktigt ville släppa för ett tag sedan var att vi kommer att flytta våra hästar och byta stall den första april.

Efter att våra kontakt sagts upp på ridskolan, där båda vi har haft våra hästar uppstallade sedan 2006, och hyran chock höjdes och innehållet i kontraken till viss del skrevs om kände vi att det här inte längre går.

Så vi började se oss om efter andra alternativ. Tyvärr finns det ju inte så mycket valmöjligheter i Härnösand om man vill stå i närheten av ridhuset men vi lyckades få platser i ett jätte mysigt privatstall 15 minuters skritt från ridskolan. Jag (Mia) hade min ponny där 05-06 innan jag flyttade till ridskolan.

Vi tror och hoppas att det kommer bli jätte bra. Det kommer vara vi och Ingrid som har hästar inne i stallet och sedan står två hästar till där men de går ute på lösdrift.

Det kommer dock bli en rätt stor omställning eftersom vi både är uppvuxna på ridskolan tillsammans med ridskolehästarna och Fia dessutom alltid haft sina hästar uppstallade där. Men vi tror som sagt vi kommer trivas super bra när vi väl kommit i ordning.


Här ser vi Iza, Mias ponny, i stallet vi ska flytta till. Bättre bilder kommer då vi flyttat!

 

Tenta avklarad

Hade tenta i Mikroekonomi imorse. Även om jag inte kunde allt så kändes det som att jag hade hyfsat koll på vad det handlade om. Så nu är det bara att vänta på resultatet. Brukar ta nästan 3 veckor vilket jag tycker är lite segt. Vill ju helst veta påengång!

Nästa kurs börjar på onsdag så nu är det några dagar "ledigt". Har tyvärr en omtenta på fredag så för min del blir det plugg ändå. Men inte idag. Idag firar jag tentan med att göra inget speciellt och lite vad jag vill. Blir nog en långprommis med Alice, lite pyssel hemma och ett träningspass på Friskis & Svettis. Jag ska ju såklart till stallet också :)

Jag vill rida!! Sommar vore väl inte heller fel :)

 

KRAM


Träningssugen!!

Nu när min förkyldning börjar gå emot sluttampen är jag så sjukt sugen på att börja träna igen.

Råkade titta i Deval katalogen som låg på fikarumsbordet och hittade fantastiska kläder och speciellt träningskläderna föll mig i smaken. Synd att jag har satt köpstopp på mig själv och att det är alldeles för långt till min födelsedag. Men bläddra i katalogen, sukta och inspireras kan man ju få göra iallafall :)


Ludd?

Va äre för en liten tuss vid min soffa? En liten trött-tuss tror jag :)

//Fia


Silver 15/2

Även idag blev det ett pass för Ingrid i ridhuset.

Började med traven och skolorna, så jäkla svårt att få till det bra utan massa annat emellan ;) Vi hittar känslan och vips är den borta igen. Det är svårt att rida, men så himla roligt.
Gjorde lite ökningar också där vi börjar hitta skjuta på knappen ordentligt. Sen ska jag kunna sitta också vilket är en annan femma ;)

Efter lite pust blev det galoppjobb och lite byten på en linje Ingrid sett på clinicen i helgen. Funkade fin fint, han blev dock väldigt på efteråt och jag fick en helt otroligt häftig känsla i galoppen. Växlade med någon diagonalsluta, lite förvänd galopp, några byten och volter och kunde behålla känslan genom allt.

Super roligt :D

Sen blev det nerjoggning efter detta. Super nöjd med honom och ser fram emot träningen ihelgen, har mutat Fia också så filmkameran kommer att åka med :D

Imorgon får herr häst gå ut i skogen med Kicki :)

image description

image description


Första tävlingen för iår

Igår efter att ha löst licens anmälde jag mig också till säsongens första tävling.

Eftersom Umeå, som i vanliga fall är först blev inställd så får vi nu istället debutera för året på SFRK sista helgen i mars.

Vi kommer där också att debutera msvb vilket känns jätte roligt. Mina mål är att han sköter sig hela helgen även fast det är första tävlingen för året. Han har ju inte startat så många gånger i sitt liv och ibland vet man ju inte ifall dom vita staketen eller framför allt domaren biter än i fötterna ;)

Jag längtar som bara den tills säsongen sätter igång på riktigt, förbereda, knoppa, putsa, åka, ja nästan till och med att packa ;)

Det blir Msvb:4 på lördagen och en Msvb:2 på söndagen.




Misslyckat

I söndags kväll plockade jag fram klippmaskinen för att ännu en gång befria Silver från hans super tjocka vinterpäls, men efter att jag klippt hals, mage och rygg på ena sidan bestämmer sig maskinen för att lägga av...

Så nu i tre dagar har det sett ut som att Silver lidet av någon sjukdom, men som tur är heter den trasig klippmaskin och inget värre.

Har fått lånat Ingrids maskin så ikväll åker återstående delen av pälsen av så vi vågar visa oss på träningen i helgen.


Lite i skymundan

Ja, jag har väl känt att jag inte har så mycket att blogga om när Upan vilar. Men nu har jag blivit beordrad att skriva om vad som helst och allt annat istället ;) Fick passande nog ett sms av min käraste syster där hon undrade om vi skulle bli träningskompanjoner. Vilket är en alldeles lysande idé! Det är en riktig utmaning att hålla mig i hyfsad form utan ridningen. Träningen med hästen ca 5dagar/vecka ger ju motionen "på köpet". Så räkna med lite mer träningsinlägg från mig! (Om det inte dyker upp några får vi väl anta att jag fuskar med träningen och då är det läge att skälla lite på mig..) Är ju äntligen fri från den hemska förkyldningen så just nu är det bara att köra igång :)

 

Upan har nu ätit klart sin dos av butta och vi ska på återbesök på tisdag den 21:a. Håll tummarna då!

 

Kram på er!

 

 


Alla <3 Dag

Egentligen tycker jag att sånna här "dagar" är lite fåniga, jag tycker det är så mycket roligare att uppvakta dom jag tycker om en vanlig dag.. Då det inte förväntas.

Men då dom ändå finns är det lika bra att utnyttja dom ;) Jag har blivit otroligt bortskämd idag med både blommor, choklad, gelehjärtan, kort, lagad middag och semlor (Som kom ända från stockholm och mamma ;p)

Med det här tänkte jag mest säga att jag är så otroligt glad och bortskämd att jag har min underbara familj och mina underbara vänner. Ni betyder allt för mig och det hoppas jag att ni märker och förstår!

Stor kram till er alla på alla hjärtans dag!









Silver 14/2

Imorse red jag ett pass i ridhuset för Ingrid.

Eftersom jag varit krasslig några dagar så har han ju tagit det mer eller mindre lugnt sedan i torsdags.
Började med att jobba ryggningar och skrittpiruetter. NYTTIGT! Man glömmer gärna och ofta bort att jobba dom då det är så väldigt lätt att gå över och jobba trav och galopp så fort man har värmt.
Fick till några bra efter ett tag.

Sedan blev det galoppjobb med skolor efter långsidan. Sedan red jag in diagonalt och red motställd skänkelvikning till X och sedan öppna mot kortsidan, i båda varven med lite byten emellan. Sedan utvecklade vi det till diagonalsluta/Öppna på samma sätt. var lättare till höger än till vänster..

Efter pust paus blev det trav och jag hittade ett härligt sug. Jobbade på mer böjning i öppnorna vilket både jag och Silver tycker är jobbigt. Dock känns det ibland som att balansera på en slaklina och när jag ändrar något tappar vi det fin fina läget. Men vi hittar tillbaka snabbare och snabbare och det är så otroligt roligt att rida :D


Koncentrerat ekipage ;)


Byte av klubb!

Ja iår när det var dags att lösa tävlingslicens var det också, pågrund av en hel rad anledningar, dags att ta ett beslut..

Med tanke på att jag tränar för Camilla nere i sundsvall blev ju valet ganska enkelt ändå.

Så iår tävlar jag och Silver för SundsvallsRK istället för Härnösand.


Ombyggnad!

Stina håller just nu på att hjälpa oss att bygga om lite här.. Vilket innebär att det ett tag framöver kommer vara lite rörigt här på bloggen, men förhoppningsvis är det snart som vanligt igen :D

Man blir

Riktigt glad då man kommer till jobbet och möts av denna :D


Longering

Har legat i princip hela dagen idag, men nu känner jag mig faktiskt piggare, peppar peppar.

Bara för att jag sa att Silver numera kunde vila en dag här och där hade han varit mer i luften en på backen igår då Kicki red ut. Så jag tyckte det kändes halv dumt att han skulle vila idag eftersom hon ska rida igen imorgon. Men eftersom jag inte var riktigt pigg blev det longering idag.

Han skötte sig fint och studsade bara iväg en gång då jag bad honom ta i lite extra. Så förhoppningsvis håller han sig på backen imorgon :)

På tisdag hoppas jag att jag är fit for fight för ordentlig ridning igen för Ingrid ringde och hade varit på Bo Jenås clinic och är nu ännu mer motiverad och inspirerad att jobba vidare. Så jag ser verkligen fram emot att träna :) nästa helg är det dessutom dags för Camilla träning igen.

Hör ni att jag vill bli frisk nu ;)
Bjuder på en dags färsk bild på silver och hans snygga träns han fick i julklapp :)


Riktigt risig..

Är som sagt dunder förkyld.. Halsontet har gått över men istället rinner snuvan och febern (som alltid lyckas träffa mig) gör sig påmind.

Igår låg jag hela förmiddagen och joggade bara silver en kort stund i ridhuset. Sedan jobbade jag 14-18 på macken. Hade turen att Petra kunde byta med mig och stänga så jag kunde gå hem och lägga mig igen.

Idag sov och slumrade jag mer eller mindre fram till två då jag kände mig super pigg och tog med mig Svea och Thomas och gick ner till Hemköp och tillbaka, vilket var allt som behövdes för att totalt dö i soffan igen när vi kom hem. Proppade i mig Alvedon och åkte och jobbade klockan fem och jobbar nu till tio.

Vill bli frisk nu så jag orkar igen.. Jag som hade kommit igång så bra med träning av både mig och hästen...

// Mia


Sjukt seg

Usch och fy för att vara sjuk.. Stackars Mia har visst också blivit sjuk. Om det bara ville gå över nångång!

Allting går ju så sjuukt segt och orkar ju ingenting. Himla, himla frustrerande. Det finns liksom aldrig tid för att vara sjuk, man har alltid en massa som man behöver och vill göra. (Konstigt vore det väl annars iofs..)

Nu ska jag försöka mig på den här veckans dugga. Hoppas inte hjärnan är helt igentäppt!

Kram på er. /Fia

Titta föressten vilka fina naglar jag hade när vi var i Italien förra våren. Vill ha!


En bra bok

Jag håller just nu på att läsa en otroligt bra bok.



Även hennes andra bok,min bästa väns dotter är otroligt läsvärd.

Silver 9/2

Red ett pass för Ingrid imorse.

Började värma på egen hand, han kändes riktigt fin och jag hade mer luft i höger galoppen idag när jag började än i förrgår.
När Ingrid kom började vi jobba lite skolor i galoppen för att få den mer bärig och lite mer luft under hovarna.
Efter lite pust blev det travjobb, även här skolor och massa tempoväxlingar för att hitta bästa sug och för att kunna få in bakbenen lite längre in under magen. Fick vara på honom lite och vi hittar det emellanåt även om det är sjukt jobbigt för både mig och Silver, Ingrid är av någon konstig anledning mest nöjd när jag nästan håller på att studsa upp i bjälkarna i taket, men det får man väl ta ;)

Sedan skulle vi ta lite galopp igen och lite bytes jobb. Silver var väldigt väldigt på efter travjobbet och bara jag andades kändes det som att han skulle explodera. Så det blev väldigt svårt att jobba byten, men jag skulle så gärna vilja ha honom så på och med så mycket galopp men jag vill helst kunna göra någonting utan att han flyger i luften och efter ett tag lyckades vi faktiskt göra en serie i vart tredje utan hopp och studs :D

Roligt roligt

image description

Dunder förkyld!

Igår jobbade jag närmare 12 timmar så Silver fick sig faktiskt en vilodag. Det är så skönt att han kan vila nu, vi hade nämligen en period i höstas då han var tvungen att gå varje dag för annars var han mer i luften än på marken dagen efter.
jag tror det gjort väldigt mycket att han börjat gå i hagen tillsammans med Upan, då kan han busa av sig det värsta med honom.

Imorse vaknade jag upp dunder förkyld. Totalt igen täppt i näsan,bihålorna vill nästan sprängas och halsen känns som en enda stor klump.

Så efter en hel dag på jobben (japp, har hunnit med båda två idag) och efter ett pass på Silver ska jag bädda ner mig i sängen, läsa min bragia bok och sova. För jag har jobb helg i helgen och verkligen inte tid att vara sjuk.

// Mia

image description

Just nu!

Precis hemkommen från Friskis och Svettis, ett styrka/medel pass var det idag och jag kan hälsa träningsvärken hjärtligt välkommen imorgon...


Dålig uppdatering.

I torsdags bokade jag en resa ner till stockholm och mamma.
Så 06.00 i fredags morse satt jag på tåget på väg ner. Har haft två underbart mysiga dagar där nere och har verkligen haft tid att ladda energi, vilket behövdes då jag bara körde på runt runt runt innan. Lite som i ett ekorrhjul.

Men nu är jag laddad till tårna igen. Igår blev det ett pass i ridhuset innan jobbet på Silver, han var lite väl pigg, de pågrund av att han bara gått ut i skogen med bästa Kicki hela helgen, men förutom det kändes han riktigt fin.

Efter jobb hela dagen tog jag med mig Svea och gick en långpromenad runt sälsten, en härlig runda på närmare 8 kilometer.

Även i morse startade jag med ett pass i ridhuset idag hade jag förmånen att ha Ingrid sittande i stolen. Även om det inte hela tiden kändes jätte bra så var det ett väldigt motiverande pass och jag var helt slut då vi var färdiga och bara längtar tills det är dags att rida igen. Jag har en otrolig tur som har en så engagerad och peppande tränare som hela tiden tar ut det bästa av oss och som hela tiden får oss att kämpa för att bli ännu bättre.

Nu har jag precis landat i soffan och ska om en timme i väg och träna på frikis och svettis, idag är det medel styrka som gäller, men först ska jag gå ut en stund med Svea.



Kram Mia


Vissa dagar saknar jag min prins mer än andra <3

Klinik besök

Har tillbringat hela förmiddagen och nån timme till på kliniken i bergsåker med Upan och bästa Ingrid.
Lokaliserade hältan till höger bakknä. Ingenting på rötgen så han är sprutad och ska tillbaka om 2-3 veckor. Håll alla tummar och tår för att han svarar på behandlingen!

//Fia


Godnatt

Tiden går som vanligt alldeles för fort och det är massor som ska hinnas med.. Jag har jobbat på båda jobben den här veckan och dessutom varit lite halv krasslig med ond hals och trötthet som symptom men jag hoppas det håller på att vända nu :)

Idag red Ingrid silver och enligt rapporten hade det gått riktigt bra :)
Själv har jag nu ikväll varit ute på en super mysig hundpromenad med Fia, Alice och Svea ut till lotsstugan dessutom har jag bokat biljetter ner till mamma på fredag morgon :D vilket känns jätte roligt :) så blir borta fre-sön :)

En annan tråkig sak är att tävlingarna i Umeå är inställda pga kvarka vilket betyder att det blir ännu längre till årets första start.. Skittrist!!

Ne nu är det sovdags :) för 06.15 imorgon sitter jag till häst igen :)

// Mia


bloglovin