Good news and bad news.

Good news: Var igår till sundsvall och hämtade hem vår nya lilla familjemedlem Alice! En liten blandis mellan Lhapso apso och Kinesisk nakenhund. Supersöt! Så just nu är det full rulle. Natten till idag sov jag och Daniel på en madrass i vardagsrummet brevid hennes bur så hon inte skulle känna sig så ensam :) lite pipande i början men sen gick det jättebra. Tror hon börjar känna sig lite hemma iallafall :)

Bad news: Upan är fortf tydligt halt hö bak. :( Har fått tid på kliniken på fredag.

Kraam /Fia


På väg hemåt

Sitter på tåget på väg hem till Härnösand igen :)

Har haft en väldigt bra helg, har sett otroligt fina hästar och är nu så sjukt träningssugen och inspirerad! Skulle så gärna vilja ha möjlighet att åka iväg och träna en period just nu men tyvärr så sätter ju plånboken stopp..

Har blivit väldigt lite shopping i helgen allt jag fått med mig hem är två julklappar och ett hårnät. Och det berodde inte på att det inte fanns några fina grejor tvärtom men en blandning av snålhet, trängsel och mycket folk och att det oftast var nått litet på grejorna som inte riktigt var som jag tänkt mig så blev plånboken glad ;)

Imorgon bitti startar jag med ridning innan jag ska jobba på macken hela dagen :)

// Mia


Är med och tävlar :)

Är med och tävlar på stinas blogg.

Kolla in tävlingen och hennes snygga design (är hon som skapar våra designer)

http://sodressage.blogg.se/2011/november/tavling-1.html#comment




Stockholm

Igår tillbringades hela dagen i Globen såg alla tre showerna tillsammans med Ingela, Elin, Susanna och Ingrid. Väldigt trevligt, promenerade in i annexet och tittade och klämde på alla fina grejor jag inte har råd med :)

Natten spenderade jag hos mamma:)

Imorse var jag på plats i Globen strax innan nio för att titta på dressyren. Fina hästar speciellt Tinnes som vi såg redan på värmningen igår var riktigt fin och hon gick ju också och vann :) Patrik fick en stor eloge som både red fram och hade hjälm på prisutdelningen!

Även idag gick vi lite i annexet och jag stor shoppade för hela 30 kr ;) efter att ha lämnat av Ingela på bussen fortsatte jag och Ingrid och göra stan, letade mössor, shoppade skor och fönster shoppade en massa. Hann med fika och besök på världens finaste godisaffär innan vi tittade på NKs julskyltning på vägen hem :) nu blir det kvällsfika och sovdags innan morgondagens shopping och dressyr :D


Påväg

Till Stockholm och Globen horse show :D

Sitter på tåget tillsammans med Ingrid och Ingela. Blir i huvudstaden hela helgen och passar även på att bo hos mamma :)

Hästarna lämnar jag hemma tillsammans med världens bästa Kicki :)

Ha en trevlig helg allihopa

//Mia


Vad är det för fel på Upan?

Fick den frågade i kommentarerna häromdan. Och jag har tyvärr inget bra svar på den där frågan. Önskar att jag visste! Varför kan dom inte bara tala om vart och när det gör ont? Vore så mycket lättare. Vi gissar lite mellan olika teorier och jag går mellan upp som en sol och ner som en pannkaka hela tiden känns det som. Det är iallafall nånting som spökar bak. Och drygt en månad kanske inte låter som jättelång tid, men jag vill ju rida varje dag! Och sen är det att inte veta som allra jobbigast tror jag. :( Lite allmänt nere nu. Blää!


Vintern 2008/2009 tror jag.

Ska promenera några dagar och kolla på honom igen till veckan. Återkommer då :) KRAM /Fia

Snart färdig jobbad

För idag, för klockan tre ska jag befinna mig uppe på Bilprovningen för besiktning av bilen. Hoppas hoppas den går igenom.

Sedan blir det ut till stallet och mocka och packa mat ( hann ju inte mer än rida imorse)

Ikväll ska jag och min älskade sambo gå ut och äta middag på Amenta och sen blir det bio, senaste twilight filmen står på schemat :)
Ska bli riktigt mysigt!

Och jag måste säga att man blir väldigt mycket mer motiverad att blogga när det ramlar in kommentaren så fortsätt så :D

// Mia


Morgonstund har guld i mun

Duschat, äten och snart påväg till jobbet.

Silver och jag var uppe innan tuppen idag och jag klättrade upp på honom strax innan halv sju.
Jobbade mer galopp idag, fortfarande på att hitta flytet och ett jämnt sug. Gjorde några byten som funkade fint och även en ökning åt båda håll, fortsätta i förvänd och byta sedan.
Ökningarna var väldigt enkla idag och det kändes som om vi var påväg upp på läktaren (precis som det ska vara med andra ord)

Jobbade även lite travskolor på slutet innan vi var tvungna att avsluta. Skrittade av honom utomhus då traktor kom in och skulle harva :)

Även idag ett riktigt trevligt pass och vi var rätt nöjda båda två då vi var färdiga :)


Silver

Passade på att rida silver i ridhuset i förmiddags innan vi åkte till kliniken.

Igår kändes han väldigt skev och inte riktigt framme för skänkeln.

Men idag kändes han riktigt fin, hade ett härligt tryck i traven fram till handen, lite jobbigare i galoppen att hitta samma trevliga känsla då det gärna växlar lite mellan bra sug, släpp och ryck. Men bitvis kändes han bra även här :)
Jobbade lite skolor i både trav och galopp och även mycket fram och tillbaka både på volt och efter fyrkanten. Avslutade med ett byte åt båda håll som satt klockrent :)

Nu är det sovdags då klockan ringer halv sex imorgon, allt för att hinna rida i ridhuset innan det är havrningstid och jobb för mig :)

// Mia


Hm..

Gick väl inte riktigt som man hoppats på..

Även om det ju var det här vi var inställda på!

Nu ska jag vända och vrida på allt några tusen gånger, men jag har ett grymt jobbigt beslut att fatta inom den närmaste veckan...

//Mia


Påväg.

Påväg till kliniken

Önska oss lycka till :)


Ny design

Världens snällaste Stina har fixat en ny design åt oss, känns som att det var dags, tror dock mest att det var ett försök från hennes sida att få igång bloggandet igen ;)

Precis som Fia skrev har det varit lite si och så med hästarna vilket har gjort att bloggtorkan blivit ett faktum.

Radon har varit till och från i ett bakben nästan hela hösten så efter att ha ätit butta utan att bli helt bra åker vi ner till kliniken imorgon för att se vad dom har att säga.

Silver fick en släng av lättare kolik förra helgen och lyckades med bedriften att fastna med ett av bakbenen i täcket så han sträckte sig ordentligt. Så han har fått promenera en vecka och är nu fit for fight igen, det visade han inte minst igår då jag bestämde mig för att lina honom (både för att se så han såg fräsch ut och för att göra av med den värsta överskottsenergin ) och jag kan säga att det var välbehövligt.
Så imorse halv sju joggade jag runt en stund i ridhuset på en väldigt pigg men snäll herre som kändes hur fräsch som helst :)

Så nu är en av tre snart fullt igång iaf :D
Så jobbar vi på fler och mer blogginlägg ;)

//Mia


Ja vi lever!

Hoppsan. Har blivit lite bloggtomt här. Kan nog till största anledning bero på att det är lite så och så med hästarna som har gjort att det inte är så aktuellt med ridnin och träning. Men vi är förhoppningsvis snart på G igen!

Kram Mia och Fia :)


bloglovin