Vi flyttar!

Nyheten vi inte riktigt ville släppa för ett tag sedan var att vi kommer att flytta våra hästar och byta stall den första april.

Efter att våra kontakt sagts upp på ridskolan, där båda vi har haft våra hästar uppstallade sedan 2006, och hyran chock höjdes och innehållet i kontraken till viss del skrevs om kände vi att det här inte längre går.

Så vi började se oss om efter andra alternativ. Tyvärr finns det ju inte så mycket valmöjligheter i Härnösand om man vill stå i närheten av ridhuset men vi lyckades få platser i ett jätte mysigt privatstall 15 minuters skritt från ridskolan. Jag (Mia) hade min ponny där 05-06 innan jag flyttade till ridskolan.

Vi tror och hoppas att det kommer bli jätte bra. Det kommer vara vi och Ingrid som har hästar inne i stallet och sedan står två hästar till där men de går ute på lösdrift.

Det kommer dock bli en rätt stor omställning eftersom vi både är uppvuxna på ridskolan tillsammans med ridskolehästarna och Fia dessutom alltid haft sina hästar uppstallade där. Men vi tror som sagt vi kommer trivas super bra när vi väl kommit i ordning.


Här ser vi Iza, Mias ponny, i stallet vi ska flytta till. Bättre bilder kommer då vi flyttat!

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin


RSS 2.0